fbpx

Deze familie dacht dat ze een zeldzame hond hadden geadopteerd, maar het bleek iets heel anders te zijn

Advertisement
Toen ze haar twee jaar oude hond iets vreemds zag doen, had het haar gedwongen te denken dat er iets niet klopte. Nu, er was niets anders te zien. Maar tegen de tijd dat ze haar ontkenning onder ogen had gezien en de waarheid had aanvaard, was het veel te laat. Su Yun wist dat ze in grote problemen verkeerde. En binnenkort zou de politie bij haar aan de deur kloppen.
Su Yun dacht dat ze wist waar ze aan begon. Ze had het onderzoek gedaan, de recensies gelezen en zich vertrouwd gemaakt met exotische hondenrassen. Ze had alle noodzakelijke aankopen gedaan: hondenmand, halsband, riem, shampoo, gegraveerd label. Ze dacht dat ze klaar waren voor de verbintenis. Maar toen hij zijn bed, kraag en riem begon te ontgroeien, begon ze zich zorgen te maken. Toen gebeurde het onvoorstelbare.
Het begon allemaal onschuldig genoeg. Su Yun woonde in Kunming City, China met haar twee jonge kinderen en haar man. De hardwerkende moeder voelde de druk van het jongleren met het gezinsleven en een fulltime baan, dus besloot ze dat het hoog tijd was voor vakantie. Maar wat Su Yun niet wist, was dat er een verrassing op haar wachtte.

Advertisement

Prev


Advertisement