fbpx

Tijdens het vissen ontdekt de jongen een 25-jarige tas in het meer

Advertisement
Als je denkt dat vissen een saaie activiteit is waar je nooit van zou kunnen genieten, dan is dat alleen omdat je nog nooit hebt gehoord van de South Carolina-tiener Brodie Brooks, die tijdens zijn eerste grote visavontuur een ongelooflijke vondst tegenkwam.
Hij ving die dag geen vis, maar zijn teleurstelling verdween snel toen hij besefte dat zijn ontdekking op het punt stond iemands leven een beetje beter te maken.
Blijf lezen om erachter te komen wat Brodie had gevonden en het mysterie dat hij hielp oplossen.
Een van de redenen waarom Brodie die dag bij Lake Hartwell wilde gaan vissen, was om zijn gloednieuwe hengel uit te testen. Iedereen in zijn familie wist dat hij echt een poging wilde wagen om te vissen, dus besloten ze om hem een nieuwe hengel te geven voor zijn 11e verjaardag.

Advertisement

Prev


Advertisement