Advertisement

Top 5 ideeën voor roadtrips

Als het gaat om op vakantie gaan, is er misschien geen betere manier om te ontspannen, tot rust te komen en uw omgeving te verkennen dan om een goede roadtrip te hebben. Hoewel minder vaak overwogen bij het plannen van reizen, kan een goed georganiseerde en doordachte roadtrip een ervaring van je leven zijn. Voor degenen die van lange reizen houden en alles uit de eerste hand kunnen zien en internaliseren, biedt on-road triggering een onschatbare en uitgebreide ervaring. Hier zijn enkele ideeën voor roadtrips voor mensen die naar Amerika reizen:
California State Route 1

Een van de meest iconische en schilderachtige routes die iemand kan nemen, is om langs de California State Highway 1 te rijden. Ook wel bekend als de Pacific Coast Highway of PCH, strekt de weg zich uit over bijna de hele kustlijn van Californië en heeft onderweg een aantal haltes en bezienswaardigheden om te zien . Reis langs de Stille Oceaan en plan plaatsen zoals Hearst Castle, een museum met prachtige architectuur en landschappen, of ga naar Big Sur om een meer openluchtsfeer te ervaren door te wandelen en kamperen. Hoe dan ook, de PCH-lezer mag niet worden genegeerd.
Weg 66

Afgezien van PCH, is een andere historische roadtrip die u moet overwegen, de beroemde Route 66. De route strekt zich uit over 2.000 mijl van Zuid-Californië naar Chicago en passeert enkele van de meest klassieke landschappen en locaties bij uitstek die het land te bieden heeft … Reizigers kan stoppen in een reeks van verschillende staten, zoals Arizona, Colorado, New Mexico en andere, en genieten van de nationale parken en natuurlijke wonderen die tijdens de reis verspreid zijn.

Blue Ridge Parkway

De Blue Ridge Parkway beslaat meer dan 469 mijl over de Appalachen en is een onvergetelijke en surrealistische ervaring die natuurliefhebbers als geen ander uitzicht biedt. Omdat het Shenandoah National Park, in Virginia, verbindt met de Great Smoky Mountains van North Carolina, is deze roadtrip perfect voor de buitenenthousiasten in jou. Neem de tijd om de bezienswaardigheden van het prachtige Shenandoah-park te bekijken en bezoek verschillende monumenten en musea langs de oostkust.

Lewis en Clark National Trail

Is er een betere manier om de geschiedenis van de pionier en het avontuur te begrijpen dan in de voetsporen van Lewis en Clark te treden? Dit beroemde pad beslaat ongeveer 3.700 mijl lang en voert reizigers door delen van Idaho, Oregon, Montana en Washington en biedt een overzicht van de expedities van deze twee iconische kolonisten. Bezoek het Jefferson National Expansion Museum in St. Louis, Missouri, of overweeg om te stoppen bij de honderden uitzichtpunten en wandelpaden die onderweg aanwezig zijn.

I-90 van kust tot kust
Opgemerkt moet worden dat deze route vooral bedoeld is voor wegliefhebbers en degenen die niet van extreem lange ritten houden. De reis kan beginnen in Boston, Massachusetts, voert je door het Amerikaanse platteland en eindigt in Seattle, Washington. Deze langlaufroute is er een die alle liefhebbers van roadtrips op een bepaald moment in hun vakantieprogramma zouden moeten nemen, terwijl omwegen onderweg je langs historische bezienswaardigheden zoals Mount Rushmore, de watervallen van Niagara en Yellowstone National Park brengen.

Hoewel reizen met de auto de laatste jaren minder gebruikelijk is geworden, is het duidelijk dat de ervaringen en het plezier dat kan voortvloeien uit een goed geplande autorit van onschatbare waarde kunnen zijn. Wat uw land van inscheping ook is, het Amerikaanse platteland is rijk aan wegen die u kunt lenen om uw avontuur te beginnen. Overweeg enkele van de iconische routes hierboven of vind andere routes die voor jou zinvoller zijn! Hoe dan ook, een roadtrip maken zal je een onvergetelijke ervaring bezorgen.


Advertisement


Advertisement