Advertisement

Man vindt begraven ketting, trekt hem omhoog en springt terug

Mike Smith uit Pembrokeshire, Wales, groeide op met een metaaldetector. Sinds zijn 12e is hij in velden, bossen en andere locaties op zoek naar begraven schatten. De droom: iets buitengewoons vinden.
Hij had nooit verwacht een eeuwenoude ketting een paar meter onder de plek waar hij stond begraven te vinden. Toen zijn gevoel hem zei dat hij moest blijven graven, deed hij dat. Van daaruit had hij nooit kunnen raden wat hij op het punt stond op te graven.

Ontmoet Mike, een metaaldetectorhobbyist

Mike Smith is een liefhebber van metaaldetectie uit Pembrokeshire, Wales. Dus op een regenachtige dag op zoek gaan naar een begraven schat was niets bijzonders. Het vinden van begraven goud was tenslotte de droom van een detectorhobbyist!
Hij had nooit verwacht dat hij uit zijn dwalende geest zou worden opgeschrikt door een luide pieptoon van zijn machine. Al snel begon de adrenaline door zijn aderen te pompen terwijl hij zijn detector heen en weer bewoog over de natte grond. Wat was daar beneden?

Advertisement

Prev


Advertisement